La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

I5  HA GUANYAT EL PRIMER PREMI ALS JOCS FLORALS DEL DISTRICTE!

I5 Sarrià (Girafes) guanya el primer premi del Districte als Jocs Florals 2023.

Cada curs els infants d’I5, dintre de la unitat de: “El conte”, inventen un conte. Els nens de 3r de Primària els ajuden a fer plàsticament els personatges i els dibuixos, i els nens i nenes d’I5 l’escriuen amb lletra lligada.

Aquest curs els nens i nenes de Les Girafes han inventat el conte: El planeta nevat, en ell es veuen les seves inquietuds sobre l’estat del nostre planeta: utilitzar menys el cotxe, comprar sols el que sigui necessari, tenir cura amb l’aigua…

I el resultat ha estat un conte molt original i actual!

El voleu veure? 

Tots junts podem fer una gran diferència!

I4 VA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Els infants d’I4 han anat al Palau de la Música Catalana a veure l’espectacle: “Twinkle, twinkle, Baby’s star” on s’interpretaven cançons populars catalanes i angleses. Els nens i nenes han pogut participar, gaudint de les diferents propostes que els anaven proposant.

La classe dels Elefants d’Infantil 5 anys hem anat a fer una activitat de matemàtiques al Parc del Racó. Hem volgut gaudir aquest espai natural que tenim tan a prop de l’escola per a anar a treballar aprofitant elements de la natura.

Aquest curs hem estat treballant el reconeixement dels números de l’1 al 9 i avui hem anat a jugar al Bingo per acabar de reconèixer els números de manera divertida.

Primer hem hagut de buscar 12 pedres de mida mitjana. Hem hagut de saber diferència entre les diferents mesures de les pedres que hem anat trobant i comparant-les per a seleccionar les que s’acosten més a la mida que necessitem per a utilitzar com a fitxes del Bingo. 

Un cop les hem comptat i en teníem dotze hem pogut començar el joc. 

Ens hem divertit molt sobretot i havíem d’estar molt atents al número que deien. No podíem copiar dels companys ni les companyes que teníem a prop, ja que tots els cartonets tenien números diferents!

Un altre dia hi voldrem tornar!

ELS NENS I NENES D’I5 VISITEN CAN FRAMIS

Aquesta setmana, els nens i nenes d’I5, hem anat a visitar el museu de Can Framis, de la Fundació Vila Casas.

Allà hem realitzat una visita a diferents sales del Museu, fixant-nos especialment en tres obres concretes. Una d’Antoni Tàpies, una de Yago Hortal i una altra de Joan Josep Tharrats.

També hem fet una activitat plàstica, en un dels seus tallers, anomenada “Acció i color”, on hem posat en pràctica alguna de les tècniques i materials que hem observat en les tres obres anteriors.