La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

El mes de juny és sinònim de calor, d’estiu, de revetlla de Sant Joan, però sobretot, de final de curs, i tot final de curs ve acompanyat de la Festa d’Escola.

Per alguns i algunes és la primera de moltes, per altres és l’última a l’edifici de Tibidabo, però sigui com sigui és el moment de gaudir, de celebrar els reptes aconseguits al llarg de l’any, de fer una mirada enrere, al camí recorregut, als aprenentatges assolits, a les amistats travades, a les rialles, als jocs i als somriures, a tot allò que hem anat recollint al llarg de tot el curs i que forma part del nostre bagatge.

Us convidem a casa nostra, l’escola, per fer festa, ballar i cantar, fer jocs i tallers, endevinalles, i mots encreuats, però sobretot per celebrar aquest curs, el temps compartit, i el camí recorregut plegats, alumnes, famílies i mestres.

Nosaltres en tenim moltes ganes, i tu? T’hi apuntes?

T’hi esperem amb un somriure!!

 

PREPAREM LA FESTA DE L’ESCOLA!

Aquesta setmana hem estat molt emocionats preparant la festa, mireu com vam decorar els plafons pels tallers de la festa i com vam escriure els poemes, donat que aquest curs la festa està dedicada a la poesia. Ens va agradar molt fer-ho i avui la gaudirem tots junts!

UN NEN D’I5 AJUDA A LA CLASSE DE LES FOQUES EN EL PROJECTE DELS OCELLS

Un nen de la classe de les Girafes, al que li agraden molt els animals, ha visitat a les Foques per respondre algunes de les preguntes que elles tenien en el seu projecte. Ha estat una estona compartida, emocionant i profitosa.

Gràcies!

DILLUNS 5 DE JUNY: DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Aquest dilluns 5 de juny, es va celebrar el dia mundial del medi ambient, aquest any s’ha posat el focus en la contaminació per plàstics.

Aquest curs també, el MITECO (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic) reconeix la implicació i l’esforç dels centres que participen en el programa “Patis residu 0”, us ho volíem compartir en aquesta setmana en què es posa especialment, en l’àmbit mundial, el focus en el medi ambient.

Sabíeu que només es recicla el 9% dels plàstics que es generen i que la resta acaben convertits en residus? El repte ja no és reciclar, el millor residu és el que no es produeix!

10 tips per reduir el plàstic a casa fàcilment:

  1. Porta les teves bosses quan vagis a comprar
  2. Evita les ampolles de plàstic
  3. Fes servir palletes reutilitzables o evita-les
  4. Redueix l’ús d’envasos de plàstic
  5. Tria envasos per a les begudes i els líquids que siguin retornables
  6. Digues no a les maquinetes d’afaitar d’un sol ús
  7. Evita els productes de neteja envasats en plàstic, millor reutilitza ampolles buides i omple-les a granel

Tots som Greens, cada gest, compta!