La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

Editorial: Som Mistral

 

Curs 2004-2005… han passat 18 anys, ningú de vosaltres havia nascut, els nens i nenes d’aquells anys deuen tenir entre 20 i 30 anys en aquests moments… però la idea ja era ben viva a la nostra escola.

Recordem, fem memòria i fem història…

Què pensaven? Què sentien? Això és el que ens deien:

Ens agradaria tenir una revista, per comunicar-nos, per explicar el que passa a l’escola.”

De seguida vam posar fil a l’agulla i vam començar el projecte, en teníem moltes ganes.

El primer de tot era triar un nom perquè la revista adquirís identitat i personalitat pròpies i, per què no dir-ho, començar a sentir-la com una cosa nostra.

Tots els nens i nenes de P-3 fins a sisè de primària van poder votar i expressar la seva elecció.

Potser mai havíem estat tan conscients de la quantitat de persones que formem l’escola …

Finalment la revista ja tenia nom i logotip! “De 9 a 5”. Paral·lelament a aquestes decisions importants també calia pensar en el contingut de la revista. L’equip de redacció va recollir totes les idees dels alumnes dels diferents cicles, les va reorganitzar i les va distribuir als diferents nivells de l’escola. Acabaven de néixer les seccions de la revista! I després de tot un any d’intens i apassionant treball… ens vam preguntar:

Què ha significat la revista després d’aquest primer any? Aquestes són algunes de les respostes… 

“Per mi significa una revista per comunicar-te, per llegir, per gaudir, per explicar… Crec que la revista ha estat una idea molt bona. M’agradaria que durés molts anys!”

“Significa una manera de fer-te sentir dins de l’escola.”

“Una revista és un lloc on podem participar tots, on tothom pot donar la seva opinió, però sobretot… és per passar-s’ho bé!”

Va ser tot molt emocionant! Va néixer una revista i fins ara hem gaudit d’ella. Però sense perdre l’essència del seu origen ens toca, aquest curs 2022- 2023,  als que som l’escola ara, agafar el relleu i fer una altra passa… Avancem!

Ara Som Mistral!!!

Tot l’equip del Som Mistral i, tots els i les mestres de l’escola, tant els de Sarrià com els del Tibidabo, us desitgem un molt bon estiu.

Ara sí, després d’un curs ple de reptes, de començar o acabar etapes, d’entrenar-vos com a famílies d’escola o de tancar un cicle o una etapa i anar veient com els vostres fills i filles es van fent grans. Un any o tots i totes hem après, hem crescut i hem avançat. Ara és el moment de donar la benvinguda a l’estiu, un estiu de desconnexió, de gaudir amb la família i els amics, de compartir aventures i temps amb els vostres fills i filles, de lectura i jocs de taula, de fer castells a la sorra i banys al mar, excursions amb bicicleta o viatjar, de poder aturar una mica el rellotge i gaudir fent allò que més us agradi; nosaltres així ho farem!

Us esperem al setembre preparats per compartir i construir junts un curs més! Tots junts SOM!