La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

VOLANT ENTRE LA NEU

 

Un any més, des de l’escola, ens hem organitzat per poder col·laborar amb l’Hospital Vall d’Hebron i poder decorar els passadissos pediàtrics i portar alegria i color a tots els nens i nenes que estan hospitalitzats.

El projecte, SOMRIC AMB TU, neix de la mà de la Martina i l’Anià i un any ha tornat a l’escola on ens hem organitzat per poder decorar els passadissos pediàtrics i portar alegria i color a tots els nens i nenes que estan hospitalitzats a l’Hospital Vall d’Hebron. 

El primer any vam crear un cel estrellat inspirat en els estels de Van Gogh i l’any passat vam omplir l’hospital d’estrelles vermelles i enguany hem dut a terme la proposta que van presentar tres alumnes de batxillerat al concurs creat amb aquest objectiu. Tot representant l’arribada de l’hivern amb nens i nenes transformats en papallones verdes i liles que han estat dins del seu caputxó i que ara ja volen lliures i ben amunt entre els flocs neu.

Per poder fer aquests mòbils tot l’alumnat de l’escola, tant el de Tibidabo com el de Sarrià, ens hem organitzat i hem treballat conjuntament amb les nostres classes amigues. Nens i nenes d’Infantil amb els de Cicle Mitjà o de Secundària i l’alumnat de Cicle Inicial amb el de Cicle Superior.

Avui hem fet arribar els mòbils per guarnir un any més l’Hospital Vall d’Hebron i aconseguir entre tots i totes seguir somrient junts.

Tot l’alumnat de l’escola