La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

Aquesta setmana, l’última del segon trimestre, ha estat una setmana intensa i especial, hem seguit amb les activitats habituals de l’escola, hem fet àlbums amb totes les feines fetes, hem dut a terme diferents projectes i també hem anat de convivències a Les Vinyes, però això no ha estat tot, voleu saber-ne més? Doncs seguiu llegint que us ho volem explicar tot.

Ja sabeu que totes les persones que formem part de l’escola, petites i grans, som diferents entre nosaltres, no sempre veiem ni mirem el món des del mateix punt de vista ni ens movem o ens comuniquem amb el nostre entorn de la mateixa manera, les diferències entre nosaltres, viure-les i entendre-les, són, sempre, una gran font de valor, coneixement i aprenentatge, de fer-nos persones més empàtiques i comprensives. Per aquest motiu, aquesta setmana hem celebrat la Setmana de la Diversitat amb un seguit de propostes, algunes de les quals us expliquem en aquesta nova edició del Som, les voleu conèixer?

Sabeu que la lectura és font de plaer, de gaudi, de coneixements i un dels pilars dels aprenentatges, i és, també, un dels pilars de la campanya Girem Full: Llibres contra el càncer, on a més a més de viatjar i viure aventures a través dels contes i els llibres podem convertir les hores i els minuts de lectura en recerca científica perquè el Projecte Ari de l’Hospital Clínic de Barcelona pugui seguir investigant i avançant en la recerca de tractaments d’immunoteràpia contra el càncer i fer-los accessibles a través del sistema sanitari públic. L’objectiu d’aquest 2024 és aconseguir 1000 hores de recerca, us hi apunteu oi? Nosaltres ja hem posat el comptador en marxa i que no pari de sumar minuts!!

Esperem que gaudiu d’aquesta nova edició del SOM, l’última d’aquest trimestre i del mes de març. Una publicació que és possible gràcies a tots els i les mestres i tots els i les alumnes que cada setmana ens expliquen tot allò que passa a l’escola des de la seva mirada.

I ara ja sí, arriben les esperades vacances de Setmana Santa després de setmanes de nous aprenentatges, de sortides i convivències, de gaudir de les nostres amistats, de compartir espais de joc, de reptes, de seguir creixent i avançant. Arriba també la primavera, una primavera que esperem que sigui molt plujosa, que permeti que les flors floreixin, que puguem omplir els pantans, una primavera que ens acompanyarà al llarg del tercer i últim trimestre del curs, un trimestre que ben segur serà apassionant i ple d’aprenentatges, així que ara ens toca descansar, desconnectar i gaudir d’aquestes merescudes vacances. Us esperem, aquí, al Som, a la tornada.

Equip del SOM