La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

ELS INFANTS DE INFANTIL-3 ANYS TENEN CURA DELS ARBRES!

Els nens i nenes de 3 anys d’Infantil Tibidabo i Sarrià tenen cura dels seus arbres apadrinats: l’olivera, el llimoner, el server…Els reguen  perquè estiguin el millor possible!

És una tasca que estan duent a terme des de principi de curs i ja han pogut observar alguns canvis; com per exemple que l’olivera ha deixat de fer olives i ja no cal regar-la tan sovint com al principi i també com tots els arbres han crescut una mica. La natura ens permet aprendre un munt de coses!

Els nens i les nenes de P5 han anat a les classes de Primària per fer difusió del projecte: “Sense transport no hi ha esport” de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral.

I com funciona?

Si teniu taps de plàstic a casa, porteu-los a l’escola. Amb la seva venda es podrà comprar benzina per les furgonetes que porten als nois i noies afectats de paràlisi cerebral a fer activitats esportives. Això els hi aporta grans beneficis com per exemple socialitzar-se, sortir de casa, estar a l’aire lliure, fer activitat física…

AJUDEU-NOS!!

EL NOSTRE HORT

Els infants de 4 anys tenen cura de l’hort i de les verdures que van plantar a la tardor.

Amb molta paciència han anat regant i observant com anaven creixent i han pogut collir els primers raves, faves, bròquils i pastanagues. Quina il·lusió!