La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

Celebració de la setmana de la sostenibilitat a l’escola

Aquesta setmana ( dl. 20 – dg. 26 de febrer), a l’escola, s’ha celebrat la setmana de la sostenibilitat. En aquest marc, els alumnes de 2n d’ESO vam participar en un taller per informar i donar idees per ser més sostenibles.

Vam començar veient un vídeo sobre diverses persones i les seves propostes per fer un món millor, al mateix temps, havíem de respondre un formulari sobre la projecció en qüestió.

L’hora següent, vam dur a terme una activitat que consistia a transformar una samarreta que ja no servia en una bossa, i fabricar un “boc’n roll” amb una peça de roba.

Redactor: Sam – 2n A                      Fotografies: Hugo – 2n A

Inaugurem la biblioteca de Sarrià 

 

Tornant de Nadal, la biblioteca de l’escola del Frederic Mistral (Sarrià) ha quedat oficialment inaugurada. Aquesta reobertura ve acompanyada de moltes propostes culturals i lúdiques dirigides per la seva bibliotecària la Laura Rochera. A més a més, hem pogut tenir la sort que tot un artista com en Marc Fons ha deixat decorada la porta d’accés fent de la nova biblioteca un lloc més atractiu.

 

Un reportatge de la Julieta de 1r B i la Blanca 1r A.

Continuem amb la marató per l’emergència climàtica

Els nens i nenes de 3r de Primària de l’Agència Greens, continuem agafant les lectures dels comptadors i pintant els indicadors de consum de cada setmana, per contribuir a la Marató per l’emergència climàtica. 

Bones notícies! D’ençà que hem començat, hem reduït el consum d’electricitat, aigua i emissions!

Som-hi! Cada petit gest comporta un gran canvi!

En Covid, un nou amic pels nadons rescatats al Congo!

Gràcies als mòbils i tauletes que heu portat, en Covid va poder ser rescatat enmig de la pandèmia, d’una residència privada on vivia, i traslladat al centre de recuperació de ximpanzés a Tchimpounga, on podrà incorporar-se a un grup de nadons ximpanzés, orfes com ell.

Ha pogut rebre totes les atencions necessàries, ajudant-lo a recuperar-se del fet d’haver perdut a la seva mare.

Tot i ser l’últim nadó en arribar, el Covid, s’entén molt bé amb els seus nous amics i és molt independent, un tret que l’ha ajudat a guanyar-se el respecte de la resta de joves ximpanzés. Li agrada jugar amb el seu millor amic, el Vienna, que el consola i l’abraça quan plora.

Si continuem portant mòbils, podrem ajudar a més ximpanzés!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Cada petit gest comporta un gran canvi!