La revista digital de l’escola Frederic Mistral – Tècnic Eulàlia

ELS ARTISTES A INFANTIL: LA YAYOI KUSAMA

Els nens i nenes d’I3 ens hem endinsat en el treball de diferents artistes, una d’elles és la Yayoi Kusama. Les seves obres tenen molts colors, sobretot primaris, i utilitza, preferentment el punt, de diferents mides, la línia i el pla.  També fa escultures on les flors són un dels seus temes preferits.

Des de Castellà hem parlat sobre la Yayoi Kusama, hem observat les seves obres i hem omplert la figura del cos humà amb taps de colors. Per fer la figura, primer hem resseguit el cos d’un dels infants de l’aula. Els taps són com punts i… aquest ha estat el resultat!                          

Però, això només és un petit tastet de l’exposició dels diferents artistes que hem estat treballant: Orrico y Hansen, Judith Scott, Miró i la Yayoi Kusama que tindrà lloc a Infantil Tibidabo i Sarrià la darrera setmana del trimestre. La podreu veure a la sortida quan ens vingueu a buscar!! Així podreu gaudir de les nostres obres, som uns grans artistes!

FEM RÈTOLS PER RECORDAR QUE HEM DE TENIR CURA DE L’AIGUA!

Els nens i nenes d’I4 hem après que és important estalviar aigua. A partir d’escoltar el conte: Per què hem d’estalviar aigua, hem decidit fer uns cartells per posar al costat de les piques de la classe i dels lavabos per recordar que hem de tenir cura de l’aigua. A casa també hem explicat aquestes idees.

Entre tots i totes ho farem possible!!